Inspiratiedag in Oase Feelgood & Cure Center


yoga en andere workshops tijdens de inspiratiedag in oase purmerendOp 1 maart 2015 organiseert evenementenbureau 2 INSPIRE U een inspiratiedag in Oase Feelgood & Cure Center voor heel Waterland. Het wordt een dag vol workshops, therapieën en inspirerende activiteiten. Tijdens deze inspiratiedag in Purmerend kun je verschillende workshops volgen, bijvoorbeeld Yoga, Meditatie en Tai Chi. Bovendien is er de mogelijkheid om kennis te maken met interessante therapieën zoals: acupunctuur, Reiki, Bowentherapie, Massage, Body Stress Release en Mindfulness.

Naast de workshops en therapieën vinden er ook verschillende activiteiten plaats zoals een klankschaalconcert en een lezing van een orthomoluculair voedingsdeskundige.

Informatie

Deelnemers kunnen zich opgeven via de website (www.2-inspire-u.nl) waarbij zij zich kunnen aanmelden voor specifieke workshops of therapieën. De inspiratie dag is op 1 maart 2015 van 10.00 tot 16.00 uur, de bijdrage voor de hele inspiratiedag is 75,- euro per deelnemer. Natuurlijk ontbreekt een heerlijke gezonde lunch niet.

De inspiratiedag vindt plaats in Oase Feelgood en Cure Center, het centrum in Waterland dat gepassioneerd is in gezondheid, bewustzijn, ontspanning en beweging. Het adres is Amstellaan 2,  Purmerend.