Innerlijke gids challenge 21 t/m 27 juni


Op 21 juni begint de zomer en om dat te vieren organiseert Nicole de Innerlijke gids challenge.

Kan ik het wel?
Dit mag ik niet

Dit hoort zo niet
Ik voel me schuldig als ik dit doe
Ik twijfel aan mezelf
en ga zo maar door….

Ken je deze vragen maar al te goed? Het zijn gedachten die je behoorlijk dwars kunnen zitten…

Met hulp van intuïtie coach Nicole Costerus kun je daar verandering in brengen.

Op 21 juni begint de zomer en om dat te vieren organiseert Nicole de Innerlijke gids challenge.

Wil je de aandacht nu echt even terug brengen naar jezelf, de bewegingen van je ziel en de wensen van je hart? Wil jij je innerlijke gids 7 dagen helemaal de ruimte geven om tot bloei te komen?  Wil je 7 dagen tijd en aandacht voor de schoonheid en wijsheid van jouw innerlijke gids?
Lees dan snel meer over de challenge: http://www.nicolecosterus.nl/innerlijke-gids-challenge/