Inloopavonden vervolg tijdelijke woningen Purmerend


De gemeente Purmerend organiseert op 11 en 13 september 2018 inloopavonden over de realisatie van de tijdelijke woningen. Op deze avond worden de aangepaste tekeningen gepresenteerd. Mensen kunnen deze bekijken en hierover vragen te stellen. Er is geen vast programma.

Op 26 april heeft de gemeenteraad de plannen goedgekeurd om circa 120 tijdelijke woningen te plaatsen in Purmerend, verspreid over vier locaties: Etserstraat, Karekietpark, Westerweg 69 en aan de Kanaaldijk. In opdracht van de raad zijn de locaties, in samenspraak met de betrokkenen, verder uitgewerkt.

Programma
De inloopavonden zijn gepland op:

  • dinsdag 11 september tussen 19.00 en 21.00 uur in wijkcentrum De Inval (Karekietpark 16);
  • donderdag 13 september tussen 19.00 en 21.00 uur in Kinder- en Tienercentrum Riekstraat (Riekstraat 21).

Belangstellenden, ook voor de andere locaties Westerweg 69 en de Kanaaldijk, zijn van harte welkom. De tekeningen van alle locaties zijn bij beide bijeenkomsten in te zien.

Toewijzing
Op welke manier mensen in aanmerking kunnen komen voor de woningen is nog niet bekend. Via de website www.woneninpurmerend.nl/tijdelijkewoningen kunnen mensen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Naar verwachting wordt hierover medio oktober meer duidelijk.