Inloopavond nieuwe sporthal IJsendijkstraat


multifunctioneel sportcomplex ijsendijkstraat purmerendOp woensdag 13 juli houdt de gemeente Purmerend een inloopavond over de nieuwe multifunctionele sporthal aan de Van IJsendijkstraat.

De voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe sporthal aan de Van IJsendijkstraat zijn in volle gang. Rond de zomervakantie zal bouwbedrijf Vaessen starten met de bouw van de nieuwe sporthal.

Inloopavond

Op woensdag 13 juli is er een inloopavond voor alle belangstellenden. Er zijn diverse stands met informatie over de werkzaamheden, ontwerptekeningen en zogenaamde artist impressions van de hal en het hele complex. Vakdeskundigen gaan in gesprek en beantwoorden alle vragen.

Je kunt op deze avond tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen in de kantine van Rugbyclub Waterland, Van IJsendijkstraat 367.

Digitaal magazine

Volg de ontwikkeling van het nieuwe sportcomplex via het digitale magazine Sportcomplex Purmerend. Daar vind je het laatste nieuws, de planning, artist impressions, de blog van wethouder Roald Helm en nog veel meer. Bekijk het magazine op sportcomplexpurmerend.nl en meld je aan voor de updates.