Hulp bij huiswerk nodig? De HuiswerkClup in de bieb!


huiswerkclupDe HuiswerkClup in Bibliotheek Purmerend biedt huiswerbegeleiding voor iedereen vanaf groep 6 tot en met de laatste klas van het voortgezet onderwijs. Tijdens De HuiswerkClup kun je alleen, of met een groepje je huiswerk maken. Er zijn begeleiders aanwezig aan wie je vragen kunt stellen als je er zelf niet helemaal uitkomt. Ook kunnen de begeleiders je helpen bij het plannen van je huiswerk en het voorbereiden van toetsen.

Meedoen kost €10,00 per blok. Een blok bestaat uit 1 avond per week (de dinsdag of donderdagavond) gedurende tien weken. Er worden 3 blokken per jaar georganiseerd. Het eerste blok start op 20 en 22 september. Voor meer informatie of om aan te melden kijk op www.clup.nl stuur een mail naar huiswerkclup@clup.nl of bel met 0299 480 630.

Bijles4You!

Voor meer inhoudelijke begeleiding kun je terecht bij Bijles4You! Bij Bijles4You! kun je als leerling van de basisschool en middelbare school terecht met alle problemen en moeilijkheden die je op school ervaart.

Je neemt je schoolwerk en opdrachten mee en kunt onder begeleiding van onze meest ervaren begeleiders aan de slag. Heb je geen materiaal? Dan gaat jouw begeleider op zoek naar passend materiaal! De kracht van de Bijles4You! zit hem in de inhoudelijke ondersteuning die we bieden. Zij bieden je een unieke mix van bijles en huiswerkbegeleiding. Bijlescontact is in Purmerend en omstreken dé bijlesorganisatie waar je zijn moet voor inhoudelijk ondersteuning. Dat merk je ook bij onze intensieve vorm van huiswerkbegeleiding: Bijles4You! Inschrijven kan viabijlescontact.nl/bijles4you

Zowel de HuiswerkClup als Bijles4You! zijn te vinden in Bibliotheek Waterland, Waterlandlaan 40 in Purmerend (For You! 1e verdieping)