Howl: talkshow, dansvoorstelling en concert in één


 

Tijdens Howl gaat het publiek samen met de (voormalige NDT) dansers van OFFprojects, choreograaf Amos Ben-Tal, prijswinnende muzikant en dichter Spinvis (Eric de Jong) en Saartje van Camp op een zoektocht naar de veelzijdigheid van identiteit en de verschillende werkelijkheden die we voor onszelf creëren. Te zien op zaterdag 11 november 20.30 uur in Theater de Verbeelding.

 

Hiermee biedt het gezelschap een bijzonder inkijkje in de wereld van de dans. Howl werd bekroond met de Dioraphte Prijs 2016 voor de voorstelling met meeste internationale allure. De jury: “Door de diversiteit, het complexe en tegelijkertijd het universele en gemeenschappelijke van de mens te zoeken in zijn voorstelling, nodigt hij ons uit om te communiceren. Met behulp van de ongelofelijke vaardigheden van de performers maakt hij dat iedereen zich bewust wordt van zijn eigen menselijkheid..”

  • “Verwacht niet een voorstelling die uit is, of af. Maar wel een die uiterst doordacht en briljant is.” – Cultureelpersbureau.nl
  • “Een geslaagd project dat het thema van de 18e editie van Cadance treffend illustreert: ‘de kunst van het kijken’.” **** de Volkskrant
  • “Een levendige en poëtische multidisciplinaire dansvoorstelling. Briljant.” Dansmagazine.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!