Hooggeëerd Publiek: AquaDisco Circus in zwembad Purmerend!


circus generiek 300Vrijdagavond 17 april is er in het zwembad in Purmerend AquaDisco Circus! Tijdens het dansfeest zijn er dit keer verschillende circusactiviteiten te doen. Spurd presenteert deze avond ook het aanbod sportieve kinderfeestjes.

De Spurd-medewerk(st)ers zijn onherkenbaar in bijvoorbeeld clownspak, acrobatenpak of spreekstalmeesterkostuum. Kinderen kunnen met verschillende materialen jongleren, bordjes draaien, balanceren op tonnen en koorddansen. De veelkleurige verlichting en de kleurige verlichting in het water dragen bij aan een circus- en swingende discosfeer. Wie het juiste aantal ballen in het net aan het plafond raadt maakt kans op een Spurd-kinderfeestje voor half geld.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco open vanaf 18.30 uur, de AquaDisco Circus! duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek, circus, lekker zwemwater en gratis gezond drinkwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 12 april in voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer meer dan driehonderd bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco na 17 april is vrijdagavond 15 mei en heeft dan als thema het Wilde Westen!.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.