Hiphop-talent Pjotr en urban pop dj/producer Tommy in P3


Opkomend hiphop-talent Pjotr en urban pop dj/producer Tommy staan 26 september garant voor een feestje in P3.

Pjotr is een unieke artiest die middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes elk publiek geboeid weet te houden. Zijn single ‘Zonneschijn’ heeft inmiddels bijna 2 miljoen streams en wist de ‘Viral 50 NL’ van Spotify te halen. Daarnaast bemachtigde zijn EP ‘Goed Nieuws’ een plek in de Album Top 100 en heeft de plaat al zo’n 5 miljoen streams.

Pjotr tekende in 2019 als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van zijn goede vriend Snelle, en ging hij door het hele land mee op diens ‘24/7’-tour. Pjotr won ook nog eens de ‘Elevator Pitch’ van Radio 3FM, wat resulteerde in een optreden in de 3FM Live Box. De artiest deed een sessie bij FunX The Future en daarnaast won hij met een verpletterende liveshow in de Melkweg ‘Most Wanted’ 2018. Hiermee voegt hij zich het rijtje eerdere winnaars als Ali B, Lange Frans en The Partysquad. Pjotr heeft veel in zijn mars en gaat dit in 2020 ook weer laten zien met toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars.

Deze zomer bracht Pjotr zijn EP uit genaamd “Kleine Wereld” waar hij samen met Snelle en Okke Punt het liedje “Verliezen met jullie” uitbracht die al meer dan 3 miljoen streams heeft. Hij is ook te beluisteren op radio 538 waar hij het weekoverzicht rapt.

TOMMY is een jonge urban pop DJ/producer uit Purmerend met een grote passie voor muziek. De nu 16-jarige TOMMY doet niets liever dan muziek maken, performen en nieuwe connecties maken binnen de scene.

Als jongste Nederlander ooit (14 jaar) mocht TOMMY (toen nog DJVM) optreden op het ISY Music Festival in China waar o.a. Armin van Buuren en Martin Garrix ook stonden. In 2019 heeft hij op festivals als Kingsland en DutchValley. Ook heeft TOMMY gedraaid in een uitverkochte Ziggo Dome tijdens de public viewing van Ajax – Valencia.

Momenteel is TOMMY hard bezig met het uitbouwen van zijn carrière. Zijn eerste uitgebrachte single ‘Wildernis’ featuring Paul Sinha en Chip Charlez (+404.000 streams) was tevens het anthem van de Freek Vonk liveshows 2019. Met Freek Vonk stond hij maar liefst 10 keer in een uitverkochte AFAS Live. Hij is ook te zien in de documentaire ‘Koplopers’ van de VPRO die in mei op TV uitgezonden werd op NPO Zapp. Op vrijdag 18 september komt zijn nieuwe single “Taxi” uit die hij samen met Kiya van Rossum uitbrengt.

Informatie en tickets

Datum: Zaterdag 26 september

Deur open: 20:30

Aanvang: 21:00

Einde: 23:00

Voorverkoop: €16,70

Voor het volledige programma en informatie ga je naar: www.p3purmerend.nl

Hoe ziet een concert er nu uit bij P3?

In de grote zaal, waar nu alle concerten plaatsvinden, hebben we ruim opgezette twee- en vierzitsplekken gecreëerd waar je kunt genieten van intieme en gave shows.

Om voldoende afstand te garanderen zijn er per concert of activiteit slechts 74 tickets beschikbaar. Uiteraard nemen we alle regels en richtlijnen rondom ‘ het virus’ in acht.

Lekker voor mij het concert

Wist je dat je nu ook online een pakket kunt kopen met lokale producten voor bij het concert? Er is een bierpakket met bier van Berging brouwerij, een wijnpakket met wijn van de Druiventuin en een Eerlijk en Heerlijk pakket met sapjes. In alle pakketten zitten er zoutjes van Harry de Groot en kaas van Beuse.