Hip Hop Hoera The Remix (4-8 jr) in de Verbeelding


Na het grote succes van Hip Hop Hoera! staat Don’t Hit Mama zondagmiddag 26 januari in Theater De Verbeelding met The Remix. Drie fenomenale urban dansers shaken en grooven in een humoristische hiphopvoorstelling over ik, jij en wij. Over vriendschap, jezelf zijn en anders zijn.

De hiphopklassiekers knallen uit de boxen en de kidsproof samples zijn voor ouders een trip down memory lane. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. En natuurlijk mogen de kinderen aan het eind van de voorstelling lekker mee dansen!

Choreograaf Honey Eavis tilt met Hip Hop Hoera The Remix haar succesvoorstelling naar een volgend level. “Ik vind het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat. Je bent nooit echt alleen. Kijk om je heen, je vrienden zijn er voor je!”

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 10,50 euro, kinderen tot 13 jaar  € 7,50,  incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.