Hilarische muziektheatersatire op tv-talentenshows


Beumer & Drost spelen Comeback: zinderend theater met de hitsingle ‘Ik kan er niet meer tegen’ van Pjotr en filmische doorkijkjes in de wereld van de populaire tv-talentenshows. Op 10 febuari te zien in Theater de Verbeelding.

 

Pjotr voelt zich muzikant in hart en nieren. Nog niet eerder trad hij op voor publiek en het licht van de schijnwerpers in een populaire talentenshow lonkt. Gouden bergen worden hem beloofd. Een contract voor een leven vol glitter, geld en aandacht. De kijkcijfers stijgen en stijgen. Maar wat betaalt Pjotr voor zijn roem?

Comeback: over vriendschap en verlangen, oprechtheid en leugens, over misstanden en timing. Een ontroerende theatervoorstelling die meeslepender is dan welke televisieserie ook… Hiermee viert Beumer & Drost het 20-jarig jubileum.

Met Peter Drost en Gerhardt. Regie: Michael Helmerhorst.

Drie 4**** recensies: “…een bijna te slimme satire op de gemiddelde televisieavond…” Theaterkrant. “…een brutale, vrolijke sneer naar de maakbare samenleving..” Het Parool. …hilarische satire op reality shows. Extra vermakelijk is de videowand met BN’ers die gemene juryleden spelen” De Volkskrant.

De voorstelling is te zien op zaterdag 10 februari 19.30 uur in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 10 euro. Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!