Hij is jong, hij speelt gitaar en hij schrijft: Auke Hulst in de De Duiventil!


auke_hulst komt op uitnddiging van boekhandel het leesteken in de duiventil in purmerendHet evenement Bier & Boeken is toegankelijk voor iedereen die van boeken houdt. En van bier, natuurlijk.

Samen met boekhandel Het Leesteken organiseert jongerensociëteit De Duiventil  dit  evenement, dat voor de eerste keer plaatsvindt in het nieuwe onderkomen van de vereniging, aan de Kerkstraat 20 in Purmerend.

Te gast is de jonge en zeer succesvolle schrijver Auke Hulst.

Zijn meest recente boek, Slaap zacht, Johnny Idaho, kreeg lovende recensies in de pers: ‘Hulst houdt echt en virtueel, rauw en fictief op sublieme wijze in balans.’ – NRC Handelsblad.

We gaan in gesprek met de schrijver over zijn boeken en over het schrijven. Natuurlijk mag je Auke Hulst zelf ook vragen stellen. Wil je zijn werk kopen? Het Leesteken zorgt voor de boeken, die je dan meteen kunt laten signeren. Wil je een biertje voor hem halen (of voor jezelf)? De Duiventil zorgt ervoor dat het bier blijft stromen.

De Duiventil is normaal gesproken elke vrijdag en zaterdag open vanaf 21.00 uur en richt zich op jongeren van 16 tot 30 jaar. Uit een enquête onder leden en bezoekers bleek dat er veel belangstelling is voor extra activiteiten. Filmavonden, quizzen en boekenavonden zullen de komende maanden steeds vaker op het programma staan. De Duiventil nodigt iedereen uit om suggesties voor evenementen door te geven.

Donderdag 2 april, 20.00 uur (half 8 deuren open). Toegang is gratis voor leden van De Duiventil, Kerkstraat 20 in Purmerend. Niet-leden betalen € 5,- aan de deur.