Van Cajun tot Kletzmer in kapel Kerkhof Overweersepolderdijk


Duo Landgraaf treedt op in de intieme kapel Kerkhof OverweersepolderdijkOp zondag 10 mei speelt Duo Landgraaf  in de kapel van het Kerkhof aan de Overweersepolderdijk in Purmerend.  Susan Keblusek (viool) en Ellen Kok (accordeon) waren tientallen jaren buren en maken al vele jaren samen muziek.

Bij een expositie in Zuid-Limburg waar ze kunstwerken met het thema ‘Vrouwenportretten’ opluisterden, ontstond het idee om voortaan verder te gaan als ‘Duo Landgraaf’’.

Duo Landgraaf heeft een breed repertoire: van het Franse chanson tot het Roemeense zigeunerlied, van de Vlaamse arbeidersklacht tot Ierse folk, van Klezmer tot Cajun.

Op zondag 10 mei zullen ze om 16:00 uur in de kapel van het Kerkhof aan de Overweersepolderdijk musiceren en zingen over ‘het grote verlangen’. Bij grote belangstelling zal het duo ’s avonds om 20:00 uur nogmaals optreden.

Kaarten (maximaal 28 per optreden) kunnen worden besteld via info@keeskasbergen.nl en tijdens openingstijden in de kapel. Kaarten kosten € 9,– incl. koffie of thee voor aanvang van het optreden.