Het Stedelijk Orkest Purmerend bij Beemster Light Festival


Het Stedelijk Orkest Purmerend doet mee aan Beemster Light Festival met mooi concert in de Westbeemster. Het Beemster Light Festival zal vanaf 1 december op vele plekken in de Beemster te zien zijn. Er kan gedurende drie weken genoten worden van heel veel lichtkunst, klein en groot, en met een enorme diversiteit.

 

Alle reden om op stap te gaan in de Beemster, het is vroeg donker dus er kan lang van genoten worden. De lichtobjecten zijn niet alleen mooi, maar creëren een sfeer, een sfeer die voor iedereen anders is maar wel met emoties gepaard kan gaan. Bij een dergelijk fantastisch initiatief horen natuurlijk ook muzikale momenten. Net zo goed als Licht voor vele vormen van emoties staat is muziek ook in staat vele emoties te laten voelen.

Het Stedelijk Orkest Purmerend is vereerd dat het mee kan doen aan dit mooie festival.  Op vrijdagavond 6 december zal Stedelijk Orkest Purmerend een muzikale reis verzorgen in de mooie Johannes de Doperkerk te Westbeemster. Met Stella, Mireille en Nathalie als zangeressen die ieder met hun eigen stemgeluid een heel verschillend repertoire zullen vertolken. De 50 muzikanten van het Stedelijk Orkest Purmerend onder leiding van dirigent Edwin Paarlberg zullen een licht maar veelzijdig programma brengen, in een sfeervolle omgeving!

De kerk gaat open om 19.45 uur, de aanvang van het concert is 20.00 uur en na afloop – rond 21.30 uur – zal iedereen nog een kijkje kunnen nemen in de mooi verlichte Westbeemster!

Kaarten kosten € 7,50 en  zijn verkrijgbaar op de avond zelf aan de zaal (alleen contant) of in de voorverkoop via kaartverkoop@stedelijkorkestpurmerend.nl

Het hele Beemster Light Festival programma vindt u op de website van Visit Beemster.

 

Voor nadere info:

Wouter van Waardt 0653324093