Het Purmerends Gemengd Koor verwelkomt nieuwe zangers en zangeressen


Heb je zin om te zingen? Het Purmerends Gemengd Koor is weer begonnen met repeteren voor concerten in mei en november onder leiding van de enthousiaste dirigente Justina Oosters. 

Zingen maakt blij en houdt je jong. Dus een van de beste voornemens die u voor dit jaar kunt waarmaken, is nou eindelijk eens serieus aan de gang gaan met zingen, zoals u altijd al van plan was. Het Purmerends Gemengd Koor ontvangt nieuwe zangers en zangeressen met open armen, en biedt een gezellige en veilige maar ook serieuze omgeving om uw zangambities te ontwikkelen. Het helpt als u muziek kunt lezen, maar het is zeker niet noodzakelijk.

Twijfelt u aan uw zangtalenten? Niet iedereen zingt even mooi, maar iedereen kan zingen en het geeft altijd weer een kick wanneer je stem begint te harmoniëren met die van je medekoorleden.

Ze repeteren op de donderdagavonden van 8 tot 10 in de Schuilplaats op de Rivierenlaan 283. Kom eens kijken of het wat voor u is. We beginnen in januari met nieuw repertoire, dus dit is een prima moment om mee te gaan doen.

En wilt u Justina ontmoeten in een andere omgeving dan het koor, kom dan op zaterdag 19 januari naar Filmhuis Purmerend waar ze de inleiding verzorgt bij de vertoning van de film De Dirigent.

Mocht u meer willen weten over ons koor en het repertoire dat we zingen, stuur dan een email naar voorzitter@pgkpurmerend.nl