Herfstvakantie + Griezelige halloween in het Kinderparadijs


De winterperiode komt er aan. Het kinderparadijs gaat dan iets minder open en op iets andere tijden. Alle kinderen tot en met 12 jaar nog een hele week terecht bij het kinderparadijs tijdens de herfstvakantie. En het is ook weer tijd voor de griezelige halloween van kinderparadijs, een feest dat al twee jaar achtereen erg populair is.

 

Elke woensdag en zaterdag kunnen kinderen dan nog terecht tot 16:00 uur. Dit is omdat het dan al wat eerder donker wordt. Maar eerst kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar nog een hele week terecht bij het kinderparadijs tijdens de herfstvakantie.  Van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober is het kinderparadijs open en is de mogelijkheid om een vuurtje te maken, te timmeren, van de rolletjesbaan te gaan en in de natuur te spelen. Op vrijdag 27 oktober ziet het programma er ietsje anders uit en dan wordt het pas ECHT spannend! Van 16:30 uur tot 17:30 uur is er een programma voor kleine kinderen tot en met ongeveer 6 jaar. De kinderen kunnen griezelig geschminkt worden, er kunnen spookjes op een stokje gemaakt worden, halloween mandarijnen gezocht worden, er kunnen appels gebeeldhouwd worden en er kunnen skeletjes geknutseld worden op papier. Na etenstijd is het de beurt voor de kinderen die meer griezeligheid kunnen verdragen.

Vanaf 19:00 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich komen aanmelden bij de poortwachter aan het buitenhek van het kinderparadijs om mee te doen aan de Halloweenavond. Inschrijven kan tot 19:30 uur. Het is leuk als bezoekers ook griezelig verkleed komen. Vorig jaar waren er ook een stel hele enge ouders aanwezig. Vanaf 19:30 wordt er in groepjes van ongeveer 10 personen een tocht gelopen door het kinderparadijs onder begeleiding van een vrijwilliger. De tocht gaat naar het eiland en over het water en dit jaar is er ook een griezelige tunnel. Ben je nog niet aan de beurt? Of ben je klaar met de spannende tocht? Dan kun je je griezelig laten schminken met echte bloedschmink. Rond 21:00 uur is er de gelegenheid een marshmellow te roosteren bij het vuur. Om 21:30 uur wordt de dag afgesloten. We raden bezoekers van het kinderparadijs aan stevige schoenen en geen synthetische kleding te dragen. Parkeren kan in de daarvoor toegewezen vakken in de omgeving. Gelieve geen zaklampen te gebruiken, want dat maakt het minder eng.

Wil je meer weten over het kinderparadijs? Surf naar www.clup.nl.