Herfstvakantie = AquaDisco Halloween! in zwembad Purmerend


Ieder maand is er AquaDisco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 17 oktober is er weer het populaire dansfeest AquaDisco. Met dit keer als thema Halloween! De vrijdag van de herfstvakantie krijgt het  het Leeghwaterbad spoken in de hal van het zwembad, rood gekleurd water en rook boven het water. De maandelijkse AquaDisco is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De vrijdagavond van de herfstvakantie zijn de mensen van Spurd onherkenbaar met hun spannende kleding en make-up. Dit keer is er veel spannende muziek.

Zelf muziek aanvragen

Discogangers kunnen zelf hun favoriete spannende muziek aanvragen via info@spurd.nl, vanaf het moment van voorverkoop aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek tijdens de AquaDisco Halloween! klinkt.

Tijden

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het zwembad in Purmerend vrijdag 17 oktober open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er vette, spannende dansmuziek en rood water. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad.

Zwemdiploma

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Dit jaar is er na vrijdagavond 17 oktober nog twee keer AquaDisco in het Spurd-Leeghwaterbad: 21 november met als thema Winterfeest! en 19 december met als thema Kerst!.