Help Gerrit zijn dichtersdroom waar te maken…


gedicht schrijven met vulpenSommige mensen hebben een droom. Zoals Gerrit Band, die een dichtbundel wil uitbrengen. Hij dit via crowdfunding voor elkaar krijgen. Help je hem zijn droom waar te maken? 

Hij schreef mij:

gerrit bandMijn naam is Gerrit Band en ik ben geboren op de Dubbele Buurt 15 in Purmerend, toen nog een zadelmakerij. Ben al een aantal jaren weg uit de stad, maar wel al een tijdje lid van Historisch Purmerend. Dit is de inleiding voor mijn vraag. Ik ben namelijk anderhalve week geleden op www.voordekunst.nl een crowdfundingproject begonnen om een gedichtenbundel uit te brengen. Daarvoor heb ik plusminus 100 ondersteuners nodig en ik probeer dus zoveel mogelijk reclame voor dit project te maken. Tot nu toe zit mijn geboortestad en nog niet bij en ik hoop dat jij me kunt helpen.

Hij is op het moment dat ik dit stukje plaats al op 82% van het realiseren van zijn doel.  Dus: heb je een warm hart voor de dichtkunst en wil je Gerrit helpen zijn dichtersdroom waar te maken ga dan naar www.voordekunst.nl en doe een donatie.