Hella en Freek de Jonge in Purmerend tijdens laatste Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg


Hella en Freek de Jonge zijn 25 augustus te gast bij Het Leesteken tijdens de laatste Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg. Freek interviewt zijn vrouw Hella over haar boek ‘Hartschade’ dat zij schreef naar aanleiding van haar hartaanval.  

 

Ze beschrijft hoe ze terecht kwam in de mallemolen van de medische wereld en hoe haar ‘hartschade’ niet alleen fysiek, maar ook psychisch was. Op zoek naar de oorzaak van haar problemen gaat ze ontroerende gesprekken aan met haar dochter (die net als zij een kind verloor) en haar vader. Hella gaat het gevecht aan om mens te blijven en geen patiënt te worden. Een prachtig, gedurfd en persoonlijk boek. Dat juist Freek haar interviewt is natuurlijk heel bijzonder en geeft het gesprek extra lading. Het interview begint om 12.00 uur en de toegang is gratis!

 

Om 14.00 uur kan iedereen vervolgens smullen met Joke Boon. Haar nieuwe kookboek ‘Koken met kleur!’ leert dat je door simpelweg natuurlijk kleurig te eten, vanzelf alle voedingsstoffen binnen krijgt. En koken in alle kleuren van de regenboog staat ook nog eens heel leuk op je bord! Ook hier is de toegang (incl. de hapjes) gratis.

 

De Wereldwinkel heeft een marktkraam met een kleurige en geurige curry proeverij. Bij aankoop van één van de vijf verschillende currypasta’s en/of een blikje fairtrade kokosmelk is de tweede gratis!

Het Leesteken staat met mooie uitverkooptitels voor 50% korting en bij Koffie & Zo krijgt men 25% korting op een kopje koffie.

Zaterdag 25 augustus, locatie: Zuidersteeg, gratis toegang