Happily Ever After in Theater de Verbeelding (neem je Valentijn mee)


Neem op zondag 17 februari je Valentijn mee naar een geestige en ontwapenende toneelvoorstelling over de liefde. In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde. (Foto:  Sanne Peper)

 

Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht.

Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is.

 

Theaterkrant – Keuze van de criticus: ”…een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling. Snel, flitsend en fantasievol. In dit rollenspel vullen ze elkaar prachtig aan.”

Noordhollands Dagblad: “Erg geestig en ontwapenend. Scènes waar Woody Allen nog wat van zou kunnen opsteken.”

 

Idee, tekst en spel: Yara Alink & Sander Plukaard Regie: Lidwien Roothaan Tekstbijdragen: Rob de Graaf  www.alinkplukaard.nl

 

De voorstelling is op zondag 17 februari om 15 uur te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13 euro), inclusief reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.