Handige hulp gezocht voor decor voorstelling Lang en Gelukkig


Op 29 en 30 december staat Theatergroep Flexibel met haar voorstelling Lang en Gelukkig in de grote zaal van De Purmaryn. Daar hoort natuurlijk wel een sprookjesachtig decor bij! Daarom zijn we op zoek naar mensen met twee rechter- of linkerhanden die het leuk vinden om mee te bouwen aan het decor. Word je blij van zagen, schroeven, schuren, lijmen of schilderen? Kom ons dan op zaterdag 28 oktober helpen bij Cultuurhuis Wherelant. Met jouw hulp schitteren de acteurs van Lang en Gelukkig straks in een prachtig decor!

 

Wil je komen helpen?

Je bent welkom tijdens deze gezellige bouwdag op zaterdag 28 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur. We zorgen voor drinken en uiteraard een lekkere lunch. Het vindt plaats bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Geef je op via info@wherelant.nl.

Wat ga je doen?

Er moeten o.a. balkons, een taxibus, een maan en nog heel veel meer gemaakt. Ook kun je fietssturen pimpen met stroken leer of een stoere klok maken. Heb je zelf gereedschap dat je wilt gebruiken? Neem mee!  Vanzelfsprekend is voldoende gereedschap aanwezig.

Over de voorstelling Lang & Gelukkig
Op 29 en 30 december treedt Theatergroep Flexibel met haar 5e productie op in de Purmaryn. Theatergroep Flexibel is een theatergroep van ruim 25 volwassenen met een verstandelijke beperking. Lang en Gelukkig is een doldwaze sprookjesparade, waarin de prins een bal ‘old-fashioned’ vindt, Roodkapje geen interesse heeft in haar oma en Assepoester maar liefst zeven stiefzussen blijkt te hebben. De spelers delen het podium met een bont gezelschap aan gastspelers uit Purmerend: kinderen, bejaarden, winkeliers, mannen met baarden én de hele fanfare. De productie staat onder regie van Henriette ter Riet en is een productie van Cultuurhuis Wherelant. Kaartverkoop verloopt via www.depurmaryn.nl.

 

Lang en Gelukkig wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, VSB fonds, Fonds verstandelijk gehandicapten en Fonds Cultuurparticipatie. Tal van lokale partners zoals Rodi Media, Rotary en drukkerij Rijser ondersteunen het project. Meer informatie op www.wherelant.nl