Grote veiling voor postzegelverzamelaars


Grote postzegel veleing van de PosPostzegelverzamelaars kunnen hun hart weer ophalen. Zaterdag 12 maart is er voor de elfde keer de jaarlijkse grote veiling van de Purmerender Postzegel Ruilclub (PPRC). De veiling is groter dan ooit.

De veilingmeester gaat dit jaar totaal 923 kavels veilen, waarop verzamelaars kunnen bieden. Dit keer met een flinke variatie: zeldzame toppers, losse postzegels, series, complete collecties (landen en thema’s), talloze stockboeken, dozen ongeregeld, oude brieven, catalogi, munten en papiergeld. Wat heeft deze veiling eigenlijk niet voor u in de aanbieding?

Veel van het materiaal is afkomstig uit enkele nalatenschappen en daardoor zit er spul tussen dat je niet vaak aantreft. Het kwam met verhuisdozen tegelijk binnen.

Men kan op zaterdag 12 maart al vanaf 10.00 uur terecht om al dit moois te bewonderen, in “Wijkcentrum De Inval”, Karekietpark 16, 1444 HV Purmerend, de toegang is vrij. Om 13.15 uur begint de veiling.

Wanneer men niet in de gelegenheid is om op 12 maart te komen, dan kan men natuurlijk ook een schriftelijk bod uitbrengen (er zijn inmiddels al aardig wat biedingen binnen). Kijk voor de kavellijst op www.pprc.nl