Grote veiling van de Purmerender Postzegel Ruilclub


Grote postzegel veleing van de PosPostzegelverzamelaars opgelet! Op  Zaterdag 14 maart  is er weer de jaarlijkse grote veiling van de Purmerender Postzegel Ruilclub. De veilingmeester gaat 966 kavels veilen, waarop verzamelaars kunnen bieden.

Grote Postzegelbeurs in PurmerendOok dit jaar weer met een flinke variatie: zeldzame toppers, losse postzegels, series, complete collecties (landen en thema’s), talloze stockboeken, dozen ongeregeld, oude brieven, catalogi, ansichtkaarten, munten en papiergeld. Wat heeft deze veiling eigenlijk niet voor u in de aanbieding?

Veel van dit materiaal is afkomstig uit enkele nalatenschappen en daardoor zit er spul tussen dat je niet vaak aantreft. Het kwam met verhuisdozen tegelijk binnen. Men kan van af zaterdag 14 maart al vanaf 10.00 uur in wijkcentrum “De Inval”, Karekietpark 16, Purmerend, terecht om al dit moois te bewonderen.

De toegang is vrij. Om 13.30 uur begint de veiling.

Wanneer men niet in de gelegenheid is om op 14 maart te komen, dan kan men natuurlijk ook een schriftelijk bod uitbrengen. Kijk voor de kavellijst op www.pprc.nl