Grote Gezellige Gezinsdag op Kinderparadijs


het Kinderparadijs in PurmerendZondag 5 juli tussen 11:00-18:00 uur organiseert het Kinderparadijs een Grote Gezellige Gezinsdag. Een dag waarop u met uw gezin leuke dingen kunt doen, die passen binnen de vrijheid en natuurlijkheid van het kinderparadijs…

kinderparadijs1Maar kan dat dan niet altijd? Natuurlijk kan dat, maar soms is het leuk en handig om iets speciaals te doen. Als ouder probeer je wel eens je kind te helpen een vuurtje aan te steken, maar het lukte maar niet. Op deze dag kunt u een workshop vuurtje maken volgen samen met uw kind, 1 van onze Clup-medewerkers heeft daar veel ervaring mee. Wilt u meer weten over vissen en vis fileren, dan is John Sens aanwezig om u hierover te vertellen. Mirjam van der Zee maakt natuurlijke smoothies en natuurlijke koeken met u en de kinderen en Karin Jansen verzorgt ouder en kind-yoga op ons Kleine Paradijs. Na de diverse workshops staan er nog wat ouder en kind-wedstrijdjes op het programma. Welke volwassene-kind-combinatie slaat het snelst een spijker in het blok of kan het beste natuur voelen!? En wie is er het sterkst tijdens de touwtrekwedstrijd?

Als afsluiter van de dag is er de mogelijkheid om mee te doen aan een Americain BBQ. Wat houdt dit in? Iedereen die wil BBQ-en neemt zelf eten en drinken mee en kan komen grillen. Er worden vuurtjes en BBQ’s aangemaakt, waar u uw vlees, vis en vegetarisch op kunt grillen

Programma

11:00-13:00 uur vrij spelen

13:00-14:00 uur workshop smoothie maken, workshop timmeren, workshop vuurtje stoken

13:00-15:00 uur John Sens vertelt over vissen en vis fileren (maak zelf je gefileerde vis klaar op een vuurtje)

14:00-15:00 uur workshop koekjes maken, ouder en kind- yoga, workshop teken het kinderparadijs.

15:00-16:00 uur ouder en kind-wedstrijdjes

16:00-18:00 uur Americain BBQ, neem zelf je eten en drinken mee, de BBQ staat aan.

Workshops

Wilt u verzekerd zijn van een plek in 1 of meer van de workshops, dan is het handig om u van tevoren op te geven, er is nl. beperkt plek beschikbaar. Aanmelden bij voorkeur voor 3 juli. Dit kunt u doen door te mailen naar kinderparadijs@clup.nl of te bellen naar 0299 421 073.

NB: Op het kinderparadijs wordt geadviseerd stevige schoenen te dragen en oude niet-synthetische kleding, er wordt geen alcohol genuttigd en niet gerookt. Ook binnen onze hekken blijft u verantwoordelijk voor uw eigen kinderen. Auto’s gelieve alleen te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen bij de flats in de buurt. Bij slecht weer, check onze facebook-pagina of de activiteit wel of niet doorgaat.