Groot poker evenement in Purmerend


Groot poker evenementOp zaterdag 16 april is er een groot Poker evenement in Purmerend. Het toernooi gaat om 19 uur  van start en wordt gehouden bij het Party En Dinner Slot Purmersteijn. Aan het toernooi kunnen in ieder geval 100 spelers meedoen. Tijdens het eerste Poker Series Seizoen deden er 100 spelers mee aan de voorronde in Purmerend en de organisatie wil dat aantal minimaal evenaren.

De voorronde in Purmerend maakt onderdeel uit van een landelijke serie met legale pokertoernooien. De Poker Series richt zich op de recreatieve spelers en er wordt niet om geld gespeeld. De winnaar van de finale krijgt in een plekje in het pokerteam van Pokeren.nl – Team Pokeren.nl. De finale van het tweede seizoen wordt gespeeld in het voetbalstadion van RKC Waalwijk op zaterdag 17 of zondag 18 december.

Seizoen 1 succesvol verlopen met 2.500 deelnemers
Aan het eerste seizoen van de Pokeren.nl Poker Series deden ruim 2.500 spelers mee.  Er werden 25 voorrondes organiseert door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Sint Jansteen tot Leeuwarden. Tijdens de voorrondes plaatst 10% van de spelers zich voor de volgende ronde. De winnaar gaat direct naar de grote finale. De overige finalisten plaatst zich voor de halve finales. Tijdens het eerste seizoen werden de halve finales gehouden in Oss, Hoofddorp en Zwolle. De kick-off en finale van Seizoen 1 werden gehouden in het Goffertstadion van NEC in Nijmegen.

Meer voorrondes voor meer spelers
Het tweede seizoen van de Poker Series wordt nog groter. Er komen nog meer voorrondes voor nog meer spelers. Aan de opening in Hoofddorp kunnen ruim 200 spelers meedoen. Daarna gaat de organisatie weer het hele land door met toernooien in onder andere: Den Haag, Purmerend, Groningen, Maastricht, Zwolle, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht, Oss, Waalwijk, Eindhoven en Ede.

Professioneel toernooi voor maar €12,95
De toernooien van Pokeren.nl staan onder leiding van een ervaren toernooidirecteur. Er wordt gebruikt gemaakt van grote professionele pokertafels, echte chips, pokerkaarten van de beste kwaliteit en elke tafel heeft een vaste dealer. Hierdoor beleven beginnende spelers dezelfde ervaring als tijdens een toernooi waarbij ze honderden euro’s aan inschrijfgeld moeten betalen.

Toernooipagina: https://www.pokeren.nl/pokertoernooi
Speellocaties: https://www.pokeren.nl/speellocaties
Facebook: http://www.facebook.com/pokeren.nl

Extra informatie:
De organisatie wil graag twee kaartjes ter beschikking stellen voor een speciale actie. Jullie mogen de actie zelf opzetten en hoeven ons alleen maar de namen + emailadressen van de twee winnaars door te geven. Wij zetten ze dan op de lijst en de spelers zijn op dat moment ingeschreven voor een toernooi naar keus.