Groot feest in Wheermolen: 50 jaar alweer!


Het 50-jarig bestaan van de wijk Wheermolen wordt gevierd met een aantal markten door de gehele wijk heen op 8 locaties. Naast circa 400 marktkramen met verschillende artikelen van Nieuw tot 2e Hands, Kunst en Oude Ambachten zullen er voor alle bezoekers allerlei aktiviteiten te doen zijn. Er zijn skeelerdemonstraties, Modelbouw, Demonstratie met Reddingshonden, De Jeugdbrandweer, Springkussens, Kinderkermis, Vliegtuigsimulator, Judo- en Dansdemonstraties en Mobiele Spelaktiviteiten van Spurd.

In de Anne Franklaan zal door kinderen uit alle delen van de wijk een mozaiekstuk gemaakt worden met als onderwerp WHEERMOLEN 1967-2017. Ook het Makado winkelcentrum deelt mee in de feestvreugde. Zij bieden de wijk vanaf 18.00 uur optredens aan door diverse artiesten op een podiumtruck op het parkeerterrein van het Makado. Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht, op alle locaties is iets te eten en te drinken verkrijgbaar.

Mozaïeken

eVe moziek zoekt 50 kinderen (vanaf 8 jaar) en jongeren die in Wheermolen wonen om op het feest te helpen mozaïeken. Er zijn 2 tijdsblokken: 11 tot 13 uur en 13.30 tot 15.30 uur. Meld je aan via info@evemozaiek.nl. vermeld svp de naam van het kind, leeftijd, e-mailadres en voorkeur voor een tijdsblok

Niet met de auto…

I.v.m. grote drukte die verwacht wordt raden wij bezoekers dringend aan NIET met de auto naar de wijk te komen. Geparkeerd kan worden op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg t.o. de Sportvelden van Voetbalclub De Wherevogels. Daarvandaan wordt u dan met pendelbusjes GRATIS gebracht naar de markt. Om van de ene marktlocatie naar de andere te komen zullen een aantal paardentrams worden ingezet. Waarvan 1 met een liftinstallatie zodat ook minder validen hiervan gebruik kunnen maken.

Dit alles gaat plaatsvinden op zaterdag 1 juli a.s. tussen 13.00 uur en 21.00 uur. Noteer deze datum dus alvast in je  agenda, het belooft een prachtige dag te Worden.