Herfstvakantie? Griezelen, knutselen en spelen bij het Kinderparadijs!


halloween in het kinderparadijs in PurmerendDe winterperiode komt er aan, maar daarvoor kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar nog een hele week terecht bij het Kinderparadijs in Purmerend.

Van zaterdag 17 oktober tot en met 25 oktober is het kinderparadijs open en is de mogelijkheid om een vuurtje te maken, te timmeren, van de rolletjesbaan te gaan en in de natuur te spelen. Maar ook staan er een paar leuke en spannende vakantie-activiteiten op het programma.

Op woensdag 21 oktober is er een activiteit voor de kleintjes. Van 11:00-12:00 uur kunnen kinderen tot 6 jaar met natuurlijke materialen een mandala komen plakken.

Maar op vrijdag 23 oktober wordt het pas ECHT spannend! Van 15:30-17:00 uur kunnen kinderen tot 6 jaar geschminkt worden, spookjes op een stokje maken, elkaar mummificeren met toiletpapier en halloween mandarijnen zoeken. En ’s avonds als het donker wordt, zijn de grotere kinderen aan de beurt. Om 18:30 kunnen kinderen tot en met 12 zich komen aanmelden bij het loket van het kinderparadijs om mee te doen aan de Halloweenavond. Om 19:00 uur gaan we van start met een spannende spooktocht over het water naar het eiland. In groepjes wordt de tocht doorlopen. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden (met echte bloedschmink J ), beeldhouwen in een appel of een wortel en marshmellows roosteren boven een vuurtje.

Wil je meer weten over het kinderparadijs? Surf naar www.clup.nl. Wil je meer weten over de speciale activiteiten, mail dan naar e.merks@clup.nl of bel met 06-28734911.