Gratis workshops voor kinderen bij jeugdtheater van De Kleine Verbeelding


Theater De Verbeelding en Bibliotheek Purmerend organiseren speciaal voor een aantal jeugdtheatervoorstellingen van De kleine Verbeelding leuke doe-activiteiten.  

 

De eerste workshop – ter gelegenheid van de voorstelling IJspaleis, voor kinderen vanaf 6 jaar – begint zondag 22 oktober om 13.30 uur in de Bibliotheek. De voorstelling begint om 15.00 uur in de theaterzaal van P3 en bevindt zich schuin tegenover de Bibliotheek.

De workshop Droompaleis is speciaal gemaakt voor deze voorstelling. De kinderen gaan interactief, creatief en fantasierijk aan de slag met ijs als thema en als materiaal.

Kinderen – met of zonder kaartje voor de voorstelling – kunnen gratis deelnemen aan deze workshop. Bibliotheek Purmerend is gevestigd aan Waterlandlaan 40.

Gratis kaartjes voor de workshop zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Waterland of via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstelling via www.theaterdeverbeelding.nl of 22 oktober aan de kassa van de theaterzaal in P3 vanaf 14.15 uur.

Kinderen tot 13 jaar betalen € 6.00, volwassenen € 9.00.

De volgende workshops zijn zondag 26 november, woensdag 3 januari en woensdag 14 februari.