Gratis proeflessen Afrikaans dansen en theater


Bij Cultuurhuis Wherelant kunt je maandag 30 januari van 19.30 tot 21:00 uur meedoen met een gratis proefles Afrikaans dansen. Bij deze les wordt met veel energie en plezier gedanst op traditionele ritmes uit Afrika. Bent je meer het type dat graag in de huid van een ander kruipt en zich inleeft in een rol? Kom dan naar de proefles Theater op dinsdagavond 31 januari van 19.30 tot 21.30 uur.

Lessen om je bij uit te leven
De cursus Afrikaans dansen is een toegankelijke danscursus. Ook mensen zonder danservaring kunnen met een gerust hart meedoen omdat de docent iedereen meeneemt met zijn aanstekelijke enthousiasme.  Bij de cursus theater gaan de deelnemers zich inleven in verschillende personages, types of karakters. Zij gaan samenspelen in scenes en kijken hoe personages reageren in allerlei omstandigheden. Daarin kunnen zij zich uitleven en ontstaan er vaak hilarische of ontroerende situaties. Een heerlijke avond voor mensen met en zonder theaterervaring!

Aanmelden voor de proefles
Geïnteresseerden kunnen meedoen met de gratis proefles door zich aan te melden via info@wherelant.nl of via 0299 – 434 777. Bij voldoende interesse gaan de cursussen in de week na de proefles van start. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over het cursusaanbod staat op www.wherelant.nl