Gratis proefles musical kids bij Cultuurhuis Wherelant


proefles musical Wherelant PurmerendDonderdag 4 februari van 15.30 – 17.00 uur kunnen kinderen vanaf 7 jaar meedoen met een gratis proefles musical bij Cultuurhuis Wherelant in Purmerend. Een leuke manier voor kids om te ontdekken wat zij leuk vinden. Bij musical les ga je zingen, spelen en dansen maar vooral ook veel plezier maken.
Bij musical leer je hoe je een rol neer kan zetten en mooie scènes speelt, hoe je  kan dansen en bewegen en hoe je samen met elkaar gaat zingen. Docent Marjolein Macrander is opgeleid aan de theaterschool in Amsterdam en is een zeer ervaren docent. Ze speelde in verschillende televisie en theaterproducties. Ze leidde 10 jaar haar eigen muziektheatergroep en geeft les op verschillende (theater)opleidingen en scholen. Marjolein: “Kinderen te zien stralen en spelen, vrijer te zien worden en wat mondiger maakt me zo blij! Maar ook het onbevangen fantaseren en creëren met elkaar, vind ik fantastisch om te doen.”.

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden voor de proefles kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. Bij voldoende belangstelling zal de cursus in de week na de proefles van start gaan. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. Meer informatie over het cursusaanbod staat op de site www.wherelant.nl of bel naar 0299 – 434 777.