Gratis proefles Academie Totaal voor jongeren van 14 t/m 17 jaar


Zaterdag 21 januari van 14.00 tot 16.00 uur kunnen jongeren meedoen met  de gratis proefles van Academie Totaal van Cultuurhuis Wherelant.  Deze cursus is ideaal voor jongeren die de stap naar een Kunstacademie overwegen of voor jongeren die graag aan de slag willen met verschillende technieken.

 

Drie beeldend kunstenaars geven les vanuit hun eigen persoonlijke achtergrond. Wie houdt van tekenen, schilderen, ontwerpen en beelden maken kan hier veel plezier beleven en ervaring opdoen. De cursus bestaat uit 10 lessen die om de week worden gegeven. Het cursusgeld bedraagt €125,- en kan in termijnen betaald worden. Houders van een CJP pas ontvangen 10% korting.

Getalenteerde beeldend kunstenaars

De lessen worden gegeven door beeldend kunstenaars die naast het lesgeven zelf actief bezig zijn met hun kunst. Zij hebben opdrachten in Nederland en/of het buitenland of exposeren in musea of galeries. Annemarie Vink is een schilder in hart en nieren, daarbij is voor haar de waarneming van groot belang. Jolanda Hartog is een echte beeldhouwer en werkt veel met speksteen.  Carolien Broersen is een kunstenaar die gebruik maakt van natuurlijke materialen in haar objecten. Zij onderzoekt de unieke mogelijkheden van elk materiaal om een ruimtelijk object mee te maken. Meer informatie over de cursus staat op www.wherelant.nl

 Aanmelden en meer informatie
Deelname aan de proefles is gratis maar aanmelden is wel gewenst. Dit kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl. Meer Informatie over deze of andere cursussen staat op www.wherelant.nl of bel naar (0299) 434 777.  Cultuurhuis Wherelant vind je aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.