Gratis creatieve workshops voor kinderen tijdens Purvak


In de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve workshops bij Cultuurhuis Wherelant en bij sporthal de Karekiet als onderdeel van PurVak. De workshops staan in het teken van de herfst, er is een ochtend- en middagprogramma.  Aan het einde van de workshop gaan de kinderen met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. Tenzij het nog gebakken moet worden in de oven, dan kan het een week later opgehaald worden.

 

Ontdek diverse materialen en technieken
Dinsdag kunnen de kids meedoen met de workshops keramiek, druktechniek, glasfusen of een kijkdoos maken met diverse (herfst)materialen. Op donderdag staan de workshops mozaïek en druktechniek op het programma en kan er meegewerkt worden aan een groeikunstwerk in de foyer.

Vrijdag 26 oktober gaat een docent van Cultuurhuis Wherelant een groeischilderij maken in sporthal De Karekiet waar iedereen spontaan aan mee kan doen.

 

Meer informatie

De workshops zijn in de ochtend van 10 tot 12.30 uur en in de middag van 13.30 tot 16.00 uur. Aan de groeikunstwerken kan de hele dag meegewerkt worden. Kijk voor het volledige programma op www.wherelant.nl. De activiteiten zijn gratis en aanmelden is niet nodig, het is wel fijn als de kinderen bij de starttijd aanwezig zijn. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purme