Gratis creatieve kinderworkshops tijdens PURVAK in de Herfstvakantie


Op 13, 14 en 15 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak in de herfstvakantie meedoen met gratis creatieve- en theaterworkshops bij Cultuurhuis Wherelant. Deze editie is het thema ‘Dromen’ en elke docent zal daar op zijn of haar eigen wijze invulling aan geven. Per dag zijn er vijf verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als middag plaatsvinden.

Boetseren, theater spelen, schilderen
Drie dagen lang zijn er superleuke workshops, waarbij er steeds weer iets anders te leren of ontdekken valt. Van boetseren, een kijkdoos maken, theater maken, petflessen recyclen, spekstenen en een nachtlampje maken tot schilderen met natuurlijke kleurstoffen die je zelf mag maken van biet, koffie of bijvoorbeeld spinazie. En dan is er zelfs nog meer om uit te kiezen. Dat wil toch iedereen! Maar deze workshops zijn alleen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, de bofkonten! Het volledige programma met alle 15 workshops vindt u via www.purvak.nl bij de informatie van Cultuurhuis Wherelant.

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag dan missen de kinderen de uitleg niet. Deelname is gratis en men hoeft zich niet aan te melden. Ouders wordt verzocht om de kinderen bij de ingang af te zetten, er staat iemand om hen te ontvangen en naar binnen te begeleiden. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. Het is niet mogelijk om ‘over te blijven’ vanwege de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor meer informatie over het programma op www.wherelant.nl. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de hele herfstvakantie ook tal van gratis sport- en spelactiviteiten op diverse locaties in Purmerend van onze partners Spurd en Clup Welzijn. Meer informatie hierover staat op de website www.purvak.nl