Gratis creatieve kinderactiviteiten tijdens ZomerPurvak


In de laatste week van de zomervakantie  (27  t/m 31 augustus) kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar tijdens PurVak meedoen met gratis creatieve activiteiten bij Cultuurhuis Wherelant en bij sporthal de Karekiet en Brede school de Kraal. Tijdens de schoolvakanties organiseert SPURD al jaren gratis sport- en spelactiviteiten in diverse sporthallen in Purmerend. Dit is het 1e jaar dat er tijdens PurVak ook in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant gratis kunstzinnige activiteiten worden georganiseerd voor de Purmerendse jeugd.

 

Theater, schilderen, beeldhouwen, sieraden maken en meer
Maandag 27 augustus kunnen kinderen gedurende de hele dag bij Sporthal de Karekiet meebouwen aan een ruimtelijk kunstwerk. Dinsdag tot en met donderdag kun je bij Cultuurhuis Wherelant meedoen aan vrolijke theaterworkshops, je kunt op groot formaat schilderen, sieraden en glasobjecten maken, spekstenen en keramieken of een bijzondere fototechniek ontdekken. Wherelant sluit de week af bij Sporthal de Kraal waar een groeikunstwerk op de muur gemaakt wordt waar iedereen spontaan aan mee kan werken.

Meer informatie

Iedere dag zijn er inloopworkshops waar je op elk moment aan mee kan doen, maar ook workshops met een vaste begintijd. Kijk voor meer informatie op www.wherelant.nl. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.