Golden Earring, Motownsterren en U2 in het Tribute Night P3 Purmerend


one-the-u2-experience-live-2016-promoRockband Future, Club Motown en ONE The U2 Experience zijn de tribute bands welke op 22 oktober het podium zullen betreden van pop- en culturpoddium P3 te Purmerend. Het initiatief heeft de naam Tribute Night gekregen en is een regelmatig terugkerend fenomeen in onze marktstad.

Al vele bands hebben op dit podium kunnen schitteren kijken terug op geslaagde optredens. De bezoekers worden getrakteerd op een avondje klassiekers en hits uit de gouden jaren van de popmuziek. Ook deze editie weer staan er een aantal rasmuzikanten te popelen om de bezoekers een heerlijk avondje te laten rocken.

Future
Rockband Future zal de avond openen en biedt meer dan 40 jaar rock ‘n’ roll-historie van eigen bodem. Golden Earring is nog zeer actueel and still going strong! Hun repertoire is allesomvattend, van stampende rocksongs tot en met de mooiste ballades en alles wat er tussenin te vinden is. De band neemt het publiek mee op een reis door deze Nederlandse 40 jarige rockhistorie en natuurlijk komen er buiten de megahits als bv Twilight Zone, Radar Love, Going to the run, Devil made me do it en Long Blond Animal ook een aantal LP-klassiekers voor de echte liefhebbers voorbij. Saillant detail is dat Frank, de drummer van Future, tevens de drummer is van ONE. Zo kan Frank flink aan de bak, maar vindt dat zeker geen straf, in tegendeel!

ONE The U2 Experience
Purmerender Romeo K. Doekhi is de bassist van ONE The U2 Experience. Met dit aanstaande optreden speelt hij dus een thuiswedstrijd. De band heeft op verschillende Nederlandse en Belgische podia gestaan als de Melkweg in Amsterdam, P60 Amstelveen en The Other Side in Peer (B). ONE onderscheid  zich met  een  unieke,  doch  authentieke  benadering  van  de  U2  sound &  Feel.  Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een échte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.

Club Motown
Club Motown zal de avond afsluiten en is een gloednieuwe 8-mans formatie uit de regio Amsterdam. Een onversneden Motown Tribute Band, zonder concessies naar andere stromingen in de muziek. Met 5 doorgewinterde muzikanten afkomstig uit diverse muziekstijlen uiteenlopend van funk, soul en disco tot jazz, blues en rock aangevuld met 3 top zangeressen, brengen zij het immer populaire repertoire van o.a. Diana Ross, The Supremes, The Jackson 5, Martha Reeves, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Four Tops, The Temptations en nog heel veel meer.