Glazen Huis ook weer in Purmerend met 33 uur non stop radio en televisie


het glazen huis opde koemarkt in purmerendOok dit jaar staat staat het Glazen Huis weer op de Koemarkt met 33 uur non stop live radio en televisie. De opbrengst gaat naar het goede doel. Vorig jaar was het Glazen Huis in Purmerend een mega-succes.  (Foto: PaulTolen).

De opbrengsten worden dit jaar verdeeld tussen het goede doel van 3FM en een lokaal goed doel: de Voedselbank in Purmerend. Vorig jaar was de opbrengst t € 11.000,- . Dat mooie bedrag  wil de organisator RTV Purmerend dit jaar uiteraard overtreffen. De opbrengsten worden dit jaar verdeeld over het goede doel van 3FM: Rode Kruis Kinderen in Oorlogsgebieden en de Voedselbank in Purmerend. Dit doel binnenkort bekend gemaakt.  De totale opbrengst wordt in het laatste uur op zondag 20 december bekend gemaakt.

Live radio en muziek in Purmerend

De live uitzendingen op radio én televisie zijn  vanaf zaterdagochtend 9.00 uur tot zondagavond 18.00 uur vanuit het Glazen Huis op de Koemarkt.

Liedje zingen, plaatje aanvragen?

Wil je nu eens laten horen hoe mooi jij kunt zingen? Of op de radio een ode aan je geliefde brengen? Voor maar € 10,- kan dit nu! Een plaat aanvragen of iemand de groetjes overbrengen kan natuurlijk ook. Dat kost je maar € 2,-. En alles voor het goede doel. Meld het vooraf wel even aan!

Glazen Huis Purmerend 2015  vindt plaats op: zaterdag, 19 december, 2015 – 09:00 – zondag, 20 december, 2015 – 18:00

Kijk op de Facebookpagina van het Glazen Huis. Je kunt ook mailen naar raymond.vankerkwijk@rtvpurmerend.nl of een Whatsapp sturen naar: 06-44441104.

Kom in actie, doe mee en kom 19 en 20 december naar de Koemarkt!