Gitaarmuziek bij American BBQ op Kinderparadijs


Zaterdag 1 juli tussen 17:30-21:00 uur, organiseert het kinderparadijs een Americain BBQ. Dit betekent, dat iedereen zijn bbq, inclusief eten, mee mag nemen of een plekje mag innemen op het vurenveld en daar mag bbq-en. Met een grote groep bbq-en op een natuurlijk terrein en met het grote voordeel, dat ook als het slecht weer is, de vuurtjes aan kunnen blijven onder de afdakjes op het vurenveld. En bij al onze vuurtjes kan een beetje gitaarmuziek ook niet misstaan. Jamie en Timo zullen deze avond een half uur kampvuurmuziek verzorgen.

Overdag is het kinderparadijs gewoon open voor de kinderen op de normale tijden en aansluitend dus deze mogelijkheid om samen te blijven barbecueën of juist later aan te sluiten, omdat je de rest van de dag hebt genoten van andere activiteiten tijdens “50 jaar Wheermolen” in de wijk…Naast het feit, dat er gebarbecued wordt, zal er in de rookkast, makreel gerookt worden door één van onze vrijwilligers. Dat is ook altijd leuk om mee te maken. En bij al onze vuurtjes kan een beetje gitaarmuziek ook niet misstaan. Jamie en Timo zullen deze avond een half uur kampvuurmuziek verzorgen. Lekker liedjes luisteren of gezellig meezingen! Misschien heb je zelf ook wel een gitaar en wil je ook een paar liedjes komen zingen…Neem die dan gerust ook mee.

Natuurlijk blijven wel de regels van het kinderparadijs van toepassing. Roken kan buiten het hek. Alcohol wordt op het kinderparadijs niet genuttigd. We adviseren iedereen om stevige schoenen te dragen en (oude) niet-synthetische kleding te dragen, Ook binnen de hekken blijft u verantwoordelijk voor uw eigen kinderen. Auto’s gelieve alleen te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen bij de flats in de buurt. Wilt u op de hoogte blijven van het event, dan kunt u bellen naar het kinderparadijs, tel: 0299 421 073.  of naar Edith, tel: 06-28734911, of kijk regelmatig in het facebookevent americain barbecue bij kinderparadijs.