Gezocht! Zangeres voor de hit Private Dancer van Tina Turner


Theater de Purmaryn is op zoek naar een zangeres die het nummer ‘Private Dancer’ van Tina Turner wil zingen tijdens het theaterconcert Legendary Albums, Brothers in Arms. Op zaterdag 19 mei spelen Erwin Nijhoff, Marcel de Groot en een vierkoppige band het complete album ‘Brothers in Arms’ van The Dire Straits in Theater de Purmaryn. Mark Knopfler, de frontman van The Dire Straits, schreef ook de hit ‘Private Dancer’ van Tina Turner. Ook deze wereldhit komt voorbij tijdens dit theaterconcert en wij zijn op zoek naar een zangeres uit de regio Purmerend die dit nummer live op het podium wil zingen.

 

Meld je aan

Ben jij de zangeres die we zoeken? Stuur dan een Youtubelink waarin je dit nummer zingt naar info@depurmaryn.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd en contactgegevens en laat ons weten of je al podiumervaring hebt. In samenwerking met de productie kiezen we een winnares die we op 1 maart bekendmaken.

 

Over de voorstelling

Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ en een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘ uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nijhoff, meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.