George & Eran lossen Wereldvrede op, Deel II


6-2-16 Persfoto George & Eran Deel II - naamsvermelding fotograaf verplicht Curly and Straight.Vorig seizoen stonden ze al in in Purmerend in theater De Verbeelding  met deel I van hun succesvolle muzikale conflictkomedie, nu zijn ze terug met deel II! Want de wereldvrede is nog steeds niet opgelost… George en Eran zijn een onafscheidelijk duo. Een Syrische Hollander en een Israëlische Nederlander. (Foto: Curly and Straight).

Moedig en optimistisch zoals voorheen. Hun oplossingen zijn talrijk, hun wilskracht is sterk. Met hun held Hamlet in het achterhoofd en de wereldvrede voor ogen, gaan ze samen de strijd aan met het conflict, zichzelf en elkaar.

Bekroond met maar liefst vier en vijf sterren door NRC, de Volkskrant en Trouw.

“Conflicten, vooroordelen en weder­zijdse verwijten komen aan het licht in soms geestige, soms nietsontziende dialoogjes” (de Volkskrant ****). “Ze spelen met veel flair, veel vaart en veel knipogen en grapjes, waarbij ze onderling stiekem strijden om de gunst van het publiek” (NRC ****).

De voorstelling is op zaterdag 6 februari 20.30 uur in in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 13 euro (vriendenpas/CJP/65+ 11 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!