George en Eran (de hit van De Parade en Oerol) lossen wereldvrede op!


Zaterdag 7 februari speelt Theater Rast -  George en Eran lossen de wereldvrede op, in Theater De Verbeelding.Op 7 februari lossen George en Eran de wereldvrede op  in Theater de Verbeelding in Purmerend. In deze bijzondere conflictkomedie buigen George en Eran zich samen over de problemen in het Midden-Oosten. Dit duo spelde deze vier- en vijfsterrenhit al op De Parade en op Oerol. (Foto: Jean van Lingen).

Sinds de Nederlandse Syriër George Tobal en de Israëlische Hollander Eran Ben Michaël voor een toneelvoorstelling in één broek moesten, zijn zij de beste vrienden. Vrienden die elkaar alles durven te zeggen. Vrienden die een ruzie niet uit de weg gaan.

Als het hen lukt om vreedzaam in één broek te leven, waarom zou het tussen hun moederlanden niet kunnen lukken? Met Joodse en Syrische bevlogenheid onderzoeken zij hun eigen familiegeschiedenis en hun persoonlijke standpunten, op zoek naar de kern van het conflict. Om het voor eens en altijd op te lossen. En het is ze gelukt, ze hebben de oplossing voor wereldvrede!

Zaterdag 7 februari om 20.30 in Theater de Verbeelding,  Purmersteenweg 17-19 in Purmerend. Reserveren kan via de website van Theater de Verbeelding.