Genieten van het leven is Fietsen met een Bestemming…


fietsen met een bestemming vanuit Purmerend2Genieten van het leven is om de veertien dagen fietsen vanuit Purmerend. Door de Waterlandse natuur, kopje “koffie mét” onderweg. Daarbij een bezoek aan bijvoorbeeld een beeldhouwer of een biologische boer. Ongedwongen, niets moet… Je hoeft ook geen lid worden. Dat is “Fietsen met een bestemming”.

Men vertrekt (tweewekelijks op dinsdags) om  09.00  uur vanaf verzorgingscentrum de Molentocht aan de Persijnlaan 99. De kosten zijn drie euro. Koffie/thee bij vertrek inbegrepen.  Men is ongeveer 14:00 uur terug in Purmerend.
Zo staan er bijvoorbeeld de volgende bestemmingen op de kalender:

het Tingieters museum, het arboretum Beemster, Molen de Admiraal, op bezoek bij acteur beeldhouwer dichter, rekwisiteur  Herman van Elteren (Monnickendam),  het atelier van kunstenares Liesbeth Havik.
Onderweg is er altijd een stop met “koffie mét” (voor eigen rekening) Eventueel bezoek aan musea is ook voor eigen rekening.
Gemiddeld fietsen er zo’n 25 mensen mee, de leeftijd ligt rond de 50.  Je hoeft je niet op te geven.  Zie voor de komende fietstochten de Facebookpagina van “”Fietsen met een bestemming”.