Gemeente praat over toekomst Amfitheater in het Leeghwaterpark


logo gemeente purmerendOp woensdag 9 maart om 20.00 uur zal de toekomst van het amfitheater in het Leeghwaterpark worden besproken in de commissie Samenleving van de gemeente Purmerend. Laat jouw mening horen!

Voor de toekomst van dit openluchttheater in het Leeghwaterpark is die avond de mening van alle partijen van belang. Nog belangrijker is het signaal vanuit diverse (culturele) organisaties en inwoners!

Dit kan door aanwezig te zijn op de tribune die avond en/of door in te spreken voor de commissie. Mede op deze wijze kan aan de fracties getoond worden dat er vanuit de samenleving draagvlak is voor het voortbestaan.

Daarnaast zijn nieuwe initiatieven voor activiteiten in het amfitheater meer dan welkom. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sanne Konijn (sam.konijn@purmerend.nl of 0299 – 452 452) van de gemeente Purmerend.

Alle stukken over dit onderwerp zijn te vinden op de volgende link, bij agendapunt 6. Hier is het ook mogelijk om aan te melden voor het inspreken (dit kan ook via griffie@purmerend.nl of via 0299 452452).

http://raad.purmerend.nl/commissie-samenleving-9-maart-2016

 

Hopelijk tot 9 maart in de raadszaal van de gemeente Purmerend.