Geloof het of niet: de winter komt er weer aan….


De schaatslessen van de IJs en inline skateclub Purmerend beginnen binnenkort weer!Hoewel het vandaag zo’n 24 graden was komt de winter er echt aan… Dus ook komend winterseizoen organiseert de IJs en Inline-Skateclub Purmerend weer schaatslessen op de kunstijsbaan “De Westfries” Hoorn. Deze schaatslessen zij voor zowel de jongere jeugd als de oudere jeugd en zullen op zaterdag 4 oktober van start gaan.

Twee leeftijdscategoriën

De jeugd is onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën, kinderen van 6 t/m 12 jaar en kinderen van 12 t/m 17 jaar. De jeugd van 6 t/m 12 jaar krijgt schaatsles op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur. De jeugd van 12 t/m 17 jaar krijgt les op vrijdagavond van 18:45 tot 19:45 uur.

Kosten

De kosten voor het gehele seizoen bedragen € 122,00 per persoon voor Jeugdschaatsen en voor verlengd Jeugdschaatsen. Om deel te kunnen nemen aan deze schaatslessen moet men lid zijn van de vereniging. Voor meer informatie en/of aanmelding voor deze schaatslessen kan men terecht op de website van de vereniging, www.ijseninlineskateclub.nl.