Géén toegangstesten bij Reuring Festival 2021: een seated edition


Reuring Festival 2021 is een seated edition waarbij je per voorstelling een kaartje reserveert en op locatie een zitplaats toegewezen krijgt. Wegens deze opstelling en de nieuwe versoepelingen hoeft het publiek zich vooraf NIET te laten testen. Er wordt een kleine toegangsprijs gevraagd waarbij een consumptie inbegrepen zit. Reuring vindt plaats van tot en met 4 juli (foto Guy Kokken) .

 

Nieuwe acts The Kik, Klapstoelkabaret en Theater Gajes toegevoegd aan het Reuring Festival

De line-up van het Reuring Festival met Bizzey, Défano Holwijn, Van Dik Hout en Emma Heesters wordt uitgebreid met The Kik. Ook zijn er twee bijzondere theatervoorstellingen toegevoegd: Klapstoelkabaret en Theater Gajes. Voor de uitverkochte theatrale fietstocht met Jochem Nooyen, Jaap Slagman en de TeaTime Company zijn er per fietstocht 20 extra kaarten beschikbaar. Wees er snel bij!

The Kik is op vrijdag 2 juli te zien in het Leeghwaterpark in een intieme (semi-)akoestische opstelling zoals je ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot de The Beatles en Armand.

Theater Gajes komt met de hele toepasselijke buitentheatervoorstelling SOCIALCIRCUS en staat op het terrein van de Brandweerkazerne. Maak mee hoe de abnormale circusartiesten op zoek zijn naar aanraking, emotionele nabijheid en fysiek contact. Stap binnen op het wonderlijk circusterrein van het SOCIALCIRCUS en ervaar waar huidhonger uiteindelijk toe kan leiden. Durf jij het contact aan te gaan op zaterdag 3 juli? Of kom op zondag 4 juli naar Camperplaats Bolwerk voor een pop-up-podium voor cabaret en kleinkunst. Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag of avond Klapstoelkabaret met Kiki Schippers en Luan Buleshkaj.

Op het Reuring Festival zijn deze zomer ook verschillende andere optredens zien. Op donderdag staat lokaal talent Peu de Feu, Lowell’s Guards, Stories from Shamehill en Sticky Licks op het podium in het park.  Kom het weekend naar bijzondere kindervoorstellingen als Roodkapje en het Veterstrikconcert. Laat je verrassen door mooie theatervoorstellingen Andries Tunru, Nhung Dam of Dance Group 155 en nog veel meer.

Kaartjes kun je kopen via www.reuring.com.