Gala editie van De Clip Club in P3


Bij De Clip Club 30+ kun je lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. De komende Clip Club in P3 valt tussen de kerstdagen en Oud & Nieuw 2016. Dan moet het wel een gala zijn! 


ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot. Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. 

Zet je tas weer midden op de dansvloer en dans er omheen, net als toen. Trek je kleurrijke kleding maar uit de kast, want ook de Disco-helden ontbreken niet. Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic. Maar we vergeten ook de 80’s-hits van The Cure, Depeche Mode en Doe Maar niet! De Clip Club brengt je de grootste hits van toen en nu.

Deze avond trekt vooral dansliefhebbers van 30 t/m 55 jaar, kom gezellig langs!

De Clip Club – Special Gala Edition 30+ feest, vrijdag 30 december, 21:00 uur – 02.00 uur, Voorverkoop: €6,50 (ex fee), Deurverkoop: €8,50, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl