Filmhuis Purmerend weer klaar voor nieuw filmseizoen


amy in filmhuis purmerendHet Filmhuis Purmerend opent op dinsdag 25 augustus na de zomerstop weer de deuren voor filmliefhebbers in Purmerend. Er staat dit najaar weer veel fraais op het programma, waaronder de fantastische biopic Amy over de veel te vroeg gestorven zangeres Amy Winehouse .

Het Filmhuis vertoont de allermooiste films op groot scherm in digitale bioscoopkwaliteit, mét Dolby Surround Sound.

Programma en reserveren

Het programma is te vinden op de website, met veel informatie over de films en speciale activiteiten. Via de website kun je ook online films reserveren (gratis).

Amy  komt waarschijnlijk in oktober op het scherm. Hij staat op de website bij de verwachte films. Klik op ‘reserveer‘ en je krijgt bericht wanneer de draaidatum vaststaat.

Digitale nieuwsbrief en Facebook

Geïnteresseerden ontvangen elke 2 weken een digitale nieuwsbrief met het programma. Verder heeft het Filmhuis een Facebook-pagina voor de laatste ontwikkelingen.

Dagen en tijden

Het Filmhuis Purmerend draait elke dinsdag-, vrijdag- en zaterdagavond (niet de eerste zaterdag van de maand) om 20:30 uur een film voor volwassenen en de tweede zondag van iedere maand om 13:30 uur een mooie jeugdfilm.

Het Filmhuis bevindt zich op Kerkstraat 11 in Purmerend (schuin tegenover de Purmaryn)