Fiets jij ‘m erin op de Beemsterbrug?


fiets m erin 2012Gezocht: waaghalzen die over een balk van 30 cm breed en 25 meter lang proberen zo snel mogelijk de overkant de behalen. Het gaat niet alleen om de snelste tijd, ook  mechanische creativiteit wordt hoogst gewaardeerd. Je kunt je nu opgeven. De organisatie is in handen van de Stichting Beemster Gemeenschap en Stichting Purmerend Marktstad. (Foto: marktstad.info).

In 2012 was Fiets ‘m erin al een groot succes. Dit jaar zal dit spektakel plaatsvinden op zondag 7 juni op de Zuiddijk bij de Beemsterbrug. Fiets ’m erin wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Beemster en Purmerend en heeft als thema “Samen kom je verder”.  Voor de deelnemer die dit thema het origineelst vorm weet te geven, is een prijs beschikbaar.

Er prijzen voor de drie snelste deelnemers en er is natuurlijk een pechprijs. Een jury zal de deelnemers beoordelen.

De eerste waaghals gaat om twaalf uur van start.  Om half vijf zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Deelnemers moeten zich tussen 10.30 en 11.30 uur melden met hun fiets bij het MFC de Boomgaard (Middenpad 1, Zuidoostbeemster) voor de fietskeuring. Om kwart voor twaalf dienen alle deelnemers aanwezig te zijn bij het rennerskwartier aan de Zuiddijk.

Geef je nu op!

Geef je nu op zodat je er zeker van bent dat je aan dit prachtige evenement mee kunt doen, het aantal deelnemers is namelijk beperkt!

Opgeven kan via beemsterbrugwaterspektakel@gmail.com

Vermeld bij je opgave:  Naam, Adres, Leeftijd en telefoonnummer. Als je met meerdere personen op een fiets zit, is het van belang om van alle personen bovenstaande gegevens bij de opgave te vermelden!

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-

Lees voor je opgave het Reglement Fiets ‘m erin op deze site goed door. Hierin kun je onder meer lezen dat deelname voor eigen risico is. Daarnaast moet de fiets voorzien zijn van een drijver (boei of jerrycan bijvoorbeeld) zodat de fiets eenvoudig is te traceren als je in het water komt.

Mochten je nu al vragen hebben over Fiets ‘m erin, stuur dan een e-mail naar   beemsterbrugwaterspektakel@gmail.com, of bel met Sjaak Velzeboer (06-53876425)