Feestelijke opening Medisch Centrum Kop WestOp loopafstand van het centrum van Purmerend is een Medisch Centrum gekomen in de nieuwe wijk Kop West: Medisch Centrum Kop West, gerealiseerd door fysiotherapeut en initiatiefnemer Ahmed Muhamed, praktijkhouder van ESF Praktijk. Op 27 september opent het Centrum haar deuren.

In het moderne centrum zullen de disciplines ESF Praktijk (fysiotherapie), huisartsenpraktijk Nota en Swart en apotheek de Ring nauw samenwerken voor top kwaliteitszorg, met de patiënt centraal in het middelpunt.

U treft er oude bekenden aan zoals fysiotherapeut dhr. Muhamed die ook een praktijk heeft in het Triton. Verder de huisartsen mw. Nota en dhr. Swart die ook een locatie hebben in het centrum van het stadje, aan het Whereplantsoen. Vlakbij apotheek de Ring aan de Kalversteeg met apothekers dhr. Kruissel en dhr. Groote, die nu ook een uitdeelpost hebben in Medisch Centrum Kop West. Ook het laboratorium van SALT zal 2 ochtenden per week aanwezig zijn voor bloedprikken.

De fysiotherapiepraktijk zal dagelijks zowel overdag als in de avonden open zijn. Met 4 vaste huisartsen wordt de huisartsgeneeskunde in de volle breedte uitgeoefend met alle innovaties van de moderne tijd. Ook op donderdagavond spreekuren op afspraak. De apotheek is ook dagelijks in het Medisch Centrum open.

Uiteraard blijft iedereen welkom op beide locaties van de genoemde disciplines!

Bewoners van Kop van West, maar zeker ook de omliggende wijken, hebben een complete gezondheidszorgvoorziening dichtbij. De initiatiefnemer is blij en trots over de aanstaande ontwikkelingen. “In de omgeving van Kop West is nog geen enkele voorziening zoals deze.”

Medisch centrum Kop West is makkelijk bereikbaar, beschikt over 12 eigen parkeerplaatsen en is ook goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kom kijken op vrijdagmiddag 27 september a.s. en geniet van een gezellig samenzijn met hapje en drankje en maak kennis met de deelnemers!