Feestelijk gooien en smijten bij eVe Mozaïek


Jubileum eve mozaiek purmerendOp zondagmiddag 24 januari viert het atelier van eVe Mozaïek haar eenjarig bestaan en kan iedereen kennis maken met de unieke Gooi- & Smijthoek.

Het is een jaar geleden dat het atelier van eVe Mozaïek officieel haar deuren opende op de Baanstee in Purmerend en dat wordt natuurlijk gevierd … met scherven, want scherven brengen geluk!

Scherven worden gebruikt om te mozaïeken en mozaïek is de passie van eigenaresse en kunstenares Eva van Rijn. Zij werkt in opdracht voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Ook workshops, bedrijfuitjes en kinderfeestjes (al dan niet op locatie) zijn mogelijk. Elke donderdag staat het atelier voor iedereen open om langs te komen voor een praatje of om gezellig wat te mozaïeken.

Tevens is bij eVe Mozaïek de ludiek en unieke Gooi- & Smijthoek te boeken voor uw evenement. Een activiteit waar iedereen vooraf en ook achteraf zeker over zal praten. De Gooi- & Smijthoek is altijd hilarisch, omdat het gewoon wel eens lekker is om iets stuk te gooien. Daarbij kan de hoek goed binnen een thema worden gebruikt, zoals het thema loslaten en als metafoor bij voorbeeld een samenwerking of fusie.

Met muziek van Sonja Elize

Ter ere van het eenjarig jubileum van eVe Mozaïek is iedereen uitgenodigd om mee te feesten en met De Gooi- & Smijthoek kennis te maken. Ook wordt die dag het grote gemozaïekte hart onthuld. Dit hart lag het afgelopen jaar in het atelier en is beplakt door iedereen die daar langskwam. Ook dit jaar zal er iets te plakken zijn tijdens het feest, maar dat is nog even geheim. Tot slot is een feest natuurlijk niet compleet zonder muziek en dat wordt verzorgd door onder meer Het Talent van Purmerend 2015: Sonja Elize.

Kom mee feesten bij eVe Mozaïek en neem iets van huis mee om lekker in De Gooi- & Smijthoek kapot te gooien. Alleen glas is niet toegestaan!

Je bent zondag 24 januari 2016 vanaf 13:30 van harte welkom in het atelier van eVe Mozaïek op de Einsteinstraat 63 (achter de Gamma).

Meer informatie vindt u op www.facebook.com/evemozaiek of www.evemozaïek.nl.