Fatal Attraction in de Purmaryn… met sterrenkoppel uit Soldaat van Oranje!


Fatal Attraction in de Purmaryn

De bloedstollende thriller Fatal Attraction over lust, obsessie en wraak is binnenkort te zien in Theater de Purmaryn. De toneelvoorstelling is gebaseerd op de wereldberoemde film met Michael Douglas en Glenn Close. Matteo van der Grijn en Loes Haverkort, het sterrenkoppel uit de musical ‘Soldaat van Oranje’, spelen de hoofdrollen.

De voorstelling is lovend ontvangen door de pers. Volkskrant, Telegraaf én Theaterkrant.nl gaven het toneelstuk een beoordeling van 4 sterren. De Volkskrant schreef: “Ontreddering Matteo van der Grijn is indrukwekkend” en “Loes Haverkort is de koningin van de speelvloer”. En Theaterkrant.nl vond “fatale driehoeksverhouding op toneel even spannend als in bios”.

Fatal Attraction staat op zaterdag 23 januari in Theater de Purmaryn, Waagplein 1, 1441 BR Purmerend. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 432205.

Het verhaal

Een toevallige ontmoeting verandert het droomleven van de geslaagde advocaat Daan en zijn jonge gezin in een levende nachtmerrie. Na een spannend avontuurtje denkt Daan dat hij gewoon kan weglopen, maar de mooie Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan en zijn familie met angstaanjagende gevolgen. Zelfs het konijn is niet veilig… De spannendste avond uit en de beste waarschuwing tegen vreemdgaan!