‘Expeditie Robinson’ in theater Purmaryn


Terwijl Expeditie Robinson op tv aan het negentiende seizoen bezig is komt er voor het eerst ook een Expeditie naar het theater in Purmerend. Expeditie Eiland is een komische musical, met een vette knipoog naar Expeditie Robinson. Met in de cast onder andere Lone van Roosendaal, Ferry Doedens, Renée van Wegberg, Jip Bartels en Joey Schalker.

 

Over de voorstelling

Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar hun geluk door zich op te geven als kandidaat voor het splinternieuwe televisieprogramma ‘Expeditie Eiland’.

Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.

Aanvankelijk is iedereen gericht op de winst. De hoofdprijs is dan ook niet misselijk: de winnaar wint het eiland en een geldbedrag van 1 miljoen euro!

In een wirwar van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen en opdrachten die Ruud zijn kandidaten laat ondernemen zo bizar worden dat niemand in ‘Expeditie Eiland’ zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht.

Op dinsdag 27 en woensdag 28 november staat Expeditie Eiland in de grote zaal van Theater de Purmaryn.

Kaarten zijn te reserveren op www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 432205.